Nieuws

TrackOnline gaat Avalanche vervangen

Graag informeren wij u dat Pool Service in het najaar Avalanche gaat vervangen door TrackOnline. Middels dit bericht stellen wij u op de hoogte van relevante aspecten rondom deze wijziging.  

Waarom wordt Avalanche vervangen? 
Avalanche is een verouderde oplossing die binnenkort niet meer door de leverancier (Bexter) wordt ondersteund. TrackOnline is door Bexter ontwikkeld als opvolger van Avalanche en is een moderne cloud oplossing gebouwd volgens toekomstbestendige IT technieken. Gebruikers profiteren van een verbeterde user interface en een stabiel systeem. Op de langere termijn zullen ook additionele functionaliteiten worden toegevoegd. 

Impact voor leveranciers en retail depots 
Voor leveranciers vindt er geen wijziging plaats in de doorgifte van de leveringsinformatie aan Copernicus. Voor het plaatsen van orders verandert de functionaliteit minimaal, echter de userinterface maakt een sprong vooruit.   
Voor de retaildepots geldt hetzelfde, functioneel zijn er geen wijzigingen maar wel een verbeterde userinterface. 

Implementatieplanning 
Pool Service en Bexter hebben samen hard gewerkt om TrackOnline geschikt te maken voor het beheer van de CBL Versfust Pool. Bexter heeft de laatste functionaliteiten opgeleverd en de testsessies vinden op dit moment plaats. De verwachte live-gang is 23 oktober 2023. Deze datum is uiteraard onder voorbehoud van een positieve uitkomst van de testfases. Eind September sturen wij opnieuw een update met een gedetailleerdere planning naar aanloop van de go-live. 

Om de overgang naar TrackOnline voor alle gebruikers zo soepel mogelijk te laten verlopen stelt Pool Service tijdig instructiemateriaal beschikbaar.   Belangrijk is dat u beoordeelt of er mogelijk intern aanpassingen nodig zijn voor de overgang naar TrackOnline. Wij willen u daarom vragen om dit bericht te delen met de relevante personen en afdelingen in uw organisatie zoals de Operatie, IT en Financiën. 

Mochten er vragen zijn dan kunt u deze stellen via orderentry@pool-service.nl.

Deel met social media

Waar bent u naar op zoek?

WordPress development door Webstation