Neem contact op
Wij staan voor u klaar!

Pool Service

IPP Poolservice B.V. is een onafhankelijk bedrijf voor logistieke diensten, gevestigd in Deventer. Wij zijn een duurzame en klantgerichte organisatie gespecialiseerd in pool management. Per 1 januari 2023 is IPP Poolservice B.V. door Stichting Versfust als nieuwe poolbeheerder van de CBL Versfust pool aangewezen. De CBL pool is met circa 28 miljoen kratten en met gemiddeld 18 rotaties per jaar de grootste pool die wij beheren.

Duurzaamheid

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan milieu, duurzaamheid en continuïteit. Door een pool zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten wordt geen verpakkingsmateriaal vernietigd en worden materialen ook hergebruikt. Vervoert u producten in dozen? Deze zijn te vervangen door een meer duurzame logistieke drager. We gaan graag met u in gesprek.

Slim datagebruik

Door het slim combineren van data uit de pool kunnen wij het transport optimaal inrichten en worden minder kilometers gemaakt. Technologische ontwikkelingen op het gebied van dataverkeer zullen er de komende jaren voor zorgen dat er nog meer te winnen valt met poolmanagement. Door optimaal gebruik te maken van informatie en daarop te anticiperen brengen we het logistieke proces op een steeds hoger niveau. 

Neem contact op!

Door het management over uw logistieke proces uit te besteden aan Pool Service kunt u zich richten op de kernprocessen van uw organisatie met de zekerheid van een betrouwbare en onafhankelijke logistieke partner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Waarom Pool Service?

Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Dat vraagt van organisaties om actief te zijn, te bewegen, te anticiperen en voorop te lopen. Dat stelt ook hoge eisen aan uw logistieke dienstverlening. Wij staan voor efficiënte en duurzame besturing van RTI pools, vanuit het gegeven dat er veel valt te winnen op het gebied van tijd, kosten en milieu.

Pool Service zorgt graag samen met u voor de meest efficiënte en duurzame oplossing voor uw logistieke proces. Dit betekent niet alleen winst in tijd en kosten, maar ook optimale inzetbaarheid van Reusable Transport Items (RTI’s) zoals kratten, pallets of rolcontainers. U heeft geen zorgen meer over onderhoud, vervanging en administratie.

Neem contact op!

Door het management over uw logistieke proces uit te besteden aan Pool Service kunt u zich richten op de kernprocessen van uw organisatie met de zekerheid van een betrouwbare en onafhankelijke logistieke partner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ons team

Het is onze expertise om RTI pools zo optimaal mogelijk te besturen. Als onafhankelijke organisatie met een deskundig team zijn wij altijd op zoek naar creatieve, vernieuwende logistieke oplossingen die de distributie van goederen vereenvoudigen en verbeteren.

De CBL-pool is gebaseerd op een effectieve supply chain, van producent tot uiteindelijk consument in de winkels. Pool Service gelooft sterk in een duurzame toekomst waarin hergebruik een van de sleutels is

Wij steken in op een goede en langdurige relatie met onze klanten, werken doel- en oplossingsgericht en denken en werken met veel plezier mee. Dit doen we met een team van 12 medewerkers met passie voor het vak.

Arthur Arent

General Manager
a.arent@pool-service.nl

Gunnar Meijberg

Key Account & Data Quality Manager
g.meijberg@pool-service.nl
+31 570 667 148

Burak Mucuk

Coördinator Contracten & Validaties
b.mucuk@pool-service.nl
+31 570 667 150

Dennis Wagemaker

Team Lead Planning
d.wagemaker@pool-service.nl

Wilco Leerkes

Tactical Planner & Data Quality
w.leerkes@pool-service.nl
+31 570 667 142

Wim van Pijkeren

Tactical Planner
w.pijkeren@pool-service.nl
+31 570 667 147

Adri Rigter

Tactical Planner
a.rigter@pool-service.nl
+31 570 667 146

Jamie Pinkney

Tactical Planner
j.pinkney@pool-service.nl
+31 6 4166 3999

Werken bij Pool Service

Innoveren en verbeteren, dat vraagt om kennis en expertise nu en in de toekomst. Om de veranderende en dynamische omgeving steeds een stapje voor te blijven besteedt Pool Service veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in trainingen en opleidingen en zetten in op kennisdeling. Daar groeien we als persoon door, als team en als organisatie. Dat heeft ook zijn weerslag op onze klanten.

Gezocht: Planners met ambitie om de meest duurzame en efficiënte kratten van Nederland te managen!

Weet je hoe je supply en demand bij elkaar brengt, bezit je sterke analytische capaciteiten die je in staat stellen om over zaken heen te kijken, vind je afwisseling in je werk leuk en heb je minimaal een paar jaar werkervaring? Solliciteer dan nu! Stuur een mailtje of bel naar Herma Lindeboom (Manager Operations) of Marc Moerkerken (General Manager) voor meer informatie. Spreken we je snel?

Gezocht: Contract controller

Als Contract Controller bij Pool Service sta je dagelijks in contact met veel verschillende leveranciers. Wanneer een retailer een nieuwe leverancier krijgt, dan dient deze nieuwe leverancier haar producten aan te leveren in CBL kratten. Zodoende komen ze bij jou terecht! Jij adviseert nieuwe klanten over het aantal af te nemen kratten en stelt contracten op. Alle nieuwe leveranciers, wijzigingen en eventuele beëindigingen registreer je in het systeem. 

Klantcontact, zaken regelen en administreren is helemaal jou ding! Je bent niet bang om pro-actief de verschillende leveranciers te benaderen en hen -indien nodig- aan de contractafspraken te herinneren.

Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct via l.kremers@ipp-prs-pooling.com. 

Gezocht: Logistics Controller

Als Logistics Controller bij Pool Service sta je dagelijks in contact met veel voedselleveranciers en retailers en coördineer je de CBL voorraden op de verschillende depots (ook wel de retouren-centra) van de retailers. Zo beoordeel je iedere ochtend de orders van de leveranciers op jouw depots. Je analyseert afwijkingen in voorraad en saldo en actualiseert de forecast voor de verwachte depot voorraden. Bij afwijkingen schakel je, veelal telefonisch, met je contactpersonen en adviseer je hen om tot de juiste oplossing te komen.
Plannen, regelen en overzicht bewaren is helemaal jou ding!

Klik hier voor meer informatie of solliciteer direct via l.kremers@ipp-prs-pooling.com.

Open sollicitatie

Geeft een dynamische werkomgeving jou energie en werk je graag in een klein team? Vind je logistiek een leuke puzzel? Stuur dan een open sollicitatie naar info@pool-service.nl.

Stage

Op dit moment hebben wij geen stageplaatsen beschikbaar.

Waar bent u naar op zoek?

WordPress development door Webstation