Neem contact op
Wij staan voor u klaar!

Pool Service

Pool Service B.V. is een onafhankelijk bedrijf voor logistieke diensten in Deventer. We zijn een duurzame en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in pool management. De CBL-pool van Stichting VersFust is de grootste pool die wij beheren, dat in 2021 bestaat uit 27 miljoen kratten met een gemiddelde omloop van 18x per jaar.

Duurzaamheid

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan milieu, duurzaamheid en continuïteit. Door een pool zo efficiënt en optimaal mogelijk in te richten wordt geen verpakkingsmateriaal vernietigd en worden materialen ook hergebruikt. Vervoert u producten in dozen? Deze zijn te vervangen door een meer duurzame logistieke drager. We gaan graag met u in gesprek.

Slim datagebruik

Door het slim combineren van data uit de pool kunnen wij het transport optimaal inrichten en worden minder kilometers gemaakt. Technologische ontwikkelingen op het gebied van dataverkeer zullen er de komende jaren voor zorgen dat er nog meer te winnen valt met poolmanagement. Door optimaal gebruik te maken van informatie en daarop te anticiperen brengen we het logistieke proces op een steeds hoger niveau. 

Neem contact op!

Door het management over uw logistieke proces uit te besteden aan Pool Service kunt u zich richten op de kernprocessen van uw organisatie met de zekerheid van een betrouwbare en onafhankelijke logistieke partner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Waarom Pool Service?

Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Dat vraagt van organisaties om actief te zijn, te bewegen, te anticiperen en voorop te lopen. Dat stelt ook hoge eisen aan uw logistieke dienstverlening. Wij staan voor efficiënte en duurzame besturing van RTI pools, vanuit het gegeven dat er veel valt te winnen op het gebied van tijd, kosten en milieu.

Pool Service zorgt graag samen met u voor de meest efficiënte en duurzame oplossing voor uw logistieke proces. Dit betekent niet alleen winst in tijd en kosten, maar ook optimale inzetbaarheid van Reusable Transport Items (RTI’s) zoals kratten, pallets of rolcontainers. U heeft geen zorgen meer over onderhoud, vervanging en administratie.

Neem contact op!

Door het management over uw logistieke proces uit te besteden aan Pool Service kunt u zich richten op de kernprocessen van uw organisatie met de zekerheid van een betrouwbare en onafhankelijke logistieke partner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Ons team

Het is onze expertise om RTI pools zo optimaal mogelijk te besturen. Als onafhankelijke organisatie met een deskundig team zijn wij altijd op zoek naar creatieve, vernieuwende logistieke oplossingen die de distributie van goederen vereenvoudigen en verbeteren.

De CBL-pool is gebaseerd op een effectieve supply chain, van producent tot uiteindelijk consument in de winkels. Pool Service gelooft sterk in een duurzame toekomst waarin hergebruik een van de sleutels is

Wij steken in op een goede en langdurige relatie met onze klanten, werken doel- en oplossingsgericht en denken en werken met veel plezier mee. Dit doen we met een team van 10 medewerkers met passie voor het vak.

Robert Velu

General Manager
r.velu@pool-service.nl
+31 570 667 140

Ellen Phaff

Chief Accountant a.i.
e.phaff@pool-service.nl
+31 6 28173719 woensdag afwezig

Aldina Nimani

Coordinator Contractbeheer
a.nimani@pool-service.nl
+31 570 667 123

Henk Stroomberg

Manager Operations
h.stroomberg@pool-service.nl
+31 570 667 144

Gunnar Meijberg

Coordinator Data Quality & IT
g.meijberg@pool-service.nl
+31 570 667 148

Dennis Wagemaker

Tactical Planner & Data Quality
d.wagemaker@pool-service.nl
+31 570 667 145

Wilco Leerkes

Tactical Planner & Data Quality
h.stroomberg@pool-service.nl
+31 570 667 142

Wim van Pijkeren

Tactical Planner
w.pijkeren@pool-service.nl
+31 570 667 147

Adri Rigter

Tactical Planner
a.rigter@pool-service.nl
+31 570 667 146

Burak Mucuk

Tactical Planner & Contractbeheer
b.mucuk@pool-service.nl
+31 570 667 150

Kees Knol

Tactical Planner
orderentry@pool-service.nl
+31 570667140

Werken bij Pool Service

Innoveren en verbeteren, dat vraagt om kennis en expertise nu en in de toekomst. Om de veranderende en dynamische omgeving steeds een stapje voor te blijven besteedt Pool Service veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. We investeren in trainingen en opleidingen en zetten in op kennisdeling. Daar groeien we als persoon door, als team en als organisatie. Dat heeft ook zijn weerslag op onze klanten.

Open sollicitatie

Geeft een dynamische werkomgeving jou energie en werk je graag in een klein team? Vind je logistiek een leuke puzzel? Stuur dan een open sollicitatie naar info@pool-service.nl.

Stage

Volg jij een logistieke opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Stuur dan een korte motivatie naar info@pool-service.nl.